Gulen Blikk & Vedlikehold AS

Klikk her for å redigere undertittel

Om oss

Eva Kløvtveit

Salg og kundekontakt

Med erfaring innenfor logistikk, salg og håndverkerbransjen er Eva den perfekte kontaktpersonen. Hun vet hvordan det er å være både selger og kunde, og da er det et selvfølge at god service og kundekontakt er den største verdien for henne.

Rune Larsen

Byggteknisk leder

Med utdanning og livserfaring innen blikk- og taktekkerfaget har Rune et spesielt øye for detaljer. Han er perfeksjonist og hardtarbeidene og tar imot hvert og eneste oppdrag på strak arm. Vi forsikrer deg om at du står igjen med det beste resultatet!


Vår historikk

Følg oss og våre milepæl!

En idé blir til

Da det ble besluttet at jeg skulle overta familiegården som nr. 2 i arverekken, var det bare å sette seg ned å finne ut om her var noe vi kunne leve av. Vi fant raskt ut at her var ikke noe service tilbud innen Rune sitt fag. Da begynte ideene å flyte og vi endte opp med
Gulen Blikk og Vedlikehold AS.
Vi er enda helt i startgropen, men er innstilt på hardt arbeid og lange dager. 


Vi håper det lokale næringslivet og Gulen og Masfjordens innbyggere vil hjelpe oss så vi får en bærekraftig bedrift opp å gå i disse grisgrendte, herlige omgivelser som vi befinner oss i

Følg oss videre.

Dere kan i dag finne oss her på våre nettsider, og følge oss på Facebook. Sammen skal vi løse mange utfordringer her lokalt og det gleder vi oss til.

Første oppdrag

Det tok ikkje lange tiden før vi var på vår første befaring i Eivindvik
Dette var et splitter nytt hus hvor vi var så heldige å få ansvaret for terrassegesimsene!